V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
drůbeží

Dýňové kari s kuřecím masem

zatím nehodnoceno
0 0

Ingredience:

  • Na 4 porce:
  •  
  • 1 dýně hokkaido
  • 2 papriky
  • 2 kuřecí prsa
  • 2 plechovky kokosového mléka
  • sůl
  • pepř
  • kurkuma
  • mletý kmín
  • 1 PL červené kari pasty
  • kokosový olej
  • plocholistá petržel
  • bazalka
  • 1 cm zázvoru
  • chilli paprička

Postup:

Nejprve si nakrájejte dýni na kostičky, dejte do zapékací mísy, promíchejte s kokosovým olejem a dejte péct do trouby na cca 20 minut dozlatova.

Mezitím si rozpalte wok s kokosovým olejem a přidejte pokrájený zázvor a chilli papričku, kmín a kurkumu, promíchejte a přidejte i kari pastu. Krátce zarestujte a přidejte nakrájené kuřecí maso a papriku nakrájenou na proužky. Restujte a přidejte opečenou dýni. Osolte, opepřete a zalijte kokosovým mlékem. Nechte odpařit, aby se pokrm zahustil a nakonec přisypte posekané bylinky. Podávejte s rýží.

 

Dýňové kari s kuřecím masem

Dýňové kari s kuřecím masem

Dýňové kari s kuřecím masem

Dýňové kari s kuřecím masem