V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
vepřová

Játrová omáčka

hodnoceni: 5/5
5.000000 1

Ingredience:

  • cibule
  • 900 g vepřových jater
  • 4 vrchovaté PL hladké mouky
  • voda
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • máslo
  • sádlo

Postup:

Cibuli orestujeme na sádle do hněda a přidáme na kousky nakrájená játra. Chvilku restujeme a podlejeme vodou. Osolíme, opepříme a ochutíme majoránkou. Nakonec zahustíme vodou smíchanou s hladkou moukou a povaříme. Podáváme se šťouchanými brambory nebo karlovarskými knedlíky.

 

Játrová omáčka

Játrová omáčka