V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
rybí

Kapr vařený v páře

zatím nehodnoceno
0 0

Ingredience:

  • řízky z kapra
  • sůl
  • pepř
  • med
  • máslo
  • bílé víno
  • rozmarýn
  • sušená petrželka
  • máslo
  • rajčata
  • pórek
  • salát
  • salátová okurka
  • balsamikový ocet
  • citron

Postup:

Do spodní části parního hrnce nalijeme vodu spolu s 1 dcl bílého vína. Víno se bude vypařovat a ochutí tak kapra. Do horní části vložíme řízky z kapra ochucené solí, pepřem a rozmarýnem. Vaříme zhruba 20 minut. Před koncem posypeme sušenou petrželkou a poklademe kousky másla. Připravíme si salát z rajčat, salátové okurky, natrhanými salátovými listy a pórkem. Polijeme dresinkem, který jsme si připravili z balsamikového octa, medu, citronové šťávy, soli a pepře. Kapra dáme na salát a podáváme.

 

Kapr vařený v páře

Kapr vařený v páře

Kapr vařený v páře