V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
drůbeží

Krůtí karbanátky

hodnoceni: 4.4/5
4.388889 9

Ingredience:

  • olej
  • krůtí maso
  • strouhanka
  • mléko
  • česnek
  • vejce
  • sůl
  • pepř
  • máta
  • petrželka
  • rozmarýn

Postup:

Nejprve si připravte maso. Já jsem koupila krůtí horní stehno, které jsem si vykostila a namlela (kost jsem použila na vývar). Můžete samozřejmě koupit jinou část krůty, nebo maso koupit už namleté. Do malé misky si dejte strouhanku, zalijte ji mlékem a vymíchejte v hustší kaši. Tu přidejte k masu společně s vejcem (na 1 kg masa 1 vejce) a česnekem - ten můžete buď namlet zároveň s masem, nebo prolisovat. Osolte, opepřete a přidejte posekané bylinky. Vše důkladně zamíchejte. Pokud je maso stále řídké, můžete přidat strouhanku. Z masa tvořte karbanátky, obalte je ve strouhance a smažte na oleji. 

 

Krůtí karbanátky

Krůtí karbanátky

Krůtí karbanátky

Krůtí karbanátky