V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
hovězí

Maďarský guláš

hodnoceni: 4/5
4.000000 4

Ingredience:

  • 1 kg hovězí kližky
  • 2 cibule
  • 1 červená paprika
  • 2 stroužky česneku
  • zeleninový vývar
  • 1 rajský protlak
  • pálivá paprika
  • sladká paprika
  • drcený kmín
  • sůl
  • pepř
  • hladká mouka
  • máslo
  • sádlo

Postup:

Na sádle si osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Když je cibule hnědá, přidáme pálivou a sladkou papriku, drcený kmín, sůl a pepř. Promícháme a přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, které opečeme ze všech stran. Podlijeme trochou vývaru a dusíme. Asi po půl hodině přidáme rajský protlak a promícháme. Opět podlijeme vývarem, který tam přidáváme podle potřeby po celou dobu vaření. Asi po hodině a půl přidáme nadrobno nakrájenou červenou papriku a česnek. Když je vše měkké, guláš zahustíme jíškou z másla a hladké mouky. Podáváme s houskovým knedlíkem či těstovinami.

 

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský guláš