V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
vepřová

Marinovaná krkovice

hodnoceni: 3.9/5
3.888889 9

Ingredience:

  • vepřová krkovice
  • česnek
  • cibule
  • olej
  • voda
  • worcestrová omáčka
  • rajský protlak
  • med
  • sladká paprika
  • pepř
  • sůl
  • cayenský pepř nebo chilli

Postup:

Plátky vepřové krkovice naklepejte, osolte a opepřete. V pekáči, ve kterém budete krkovici péct, si promíchejte marinádu z oleje, vody, worcesteru, protlaku, medu, sladké papriky, cayenského pepře, prolisovaného česneku a nadrobno pokrájené cibule. Krkovici vložte do pekáče a omočte z obou stran v marinádě a dejte přikryté do trouby na 180°C. Asi po hodině až hodině a půl odkryjte a přidejte teplotu přibližně na 220°C, aby se marináda zredukovala.Takto pečte asi 15 minut. Podávejte s bramborovou kaší.

 

Marinovaná krkovice

Marinovaná krkovice

Marinovaná krkovice

Marinovaná krkovice