V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
vepřová

Mexické fazole

hodnoceni: 5/5
5.000000 6

Ingredience:

  • Na 4 porce:
  •  
  • 250 g červených fazolí
  • 1 větší pikantní klobása
  • 1 větší cibule
  • 2 stroužky česneku
  • malá plechovka sterilované kukuřice
  • 1 plechovka loupaných rajčat
  • 1 rajský protlak
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • cukr
  • sladká mletá paprika
  • chilli

Postup:

Fazole si namočíme (nejlépe den předem). Fazole vaříme ve vodě, v které byly namočené, dokud nebudou měkké. Na oleji si necháme zesklovatět cibuli nakrájenou nadrobno. Přidáme na malé kousky nakrájenou klobásu a společně restujeme. Poté přidáme scezenou sterilovanou kukuřici, prolisovaný česnek a ještě chvíli společně restujeme. Fazole scedíme, vodu z fazolí si dáme stranou. Fazole přidáme ke směsi, přilijeme plechovku loupaných rajčat, rajský protlak a ochutíme solí, pepřem, cukrem, paprikou a chilli. Podle potřeby ředíme vodou z fazolí. Posypeme petrželovou natí.

 

Mexické fazole

Mexické fazole

Mexické fazole

Mexické fazole