V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
rybí

Pražený okáč s pažitkou

hodnoceni: 3.4/5
3.400000 5

Ingredience:

  • Okáč obecný (či jiná ryba)
  • sůl
  • pepř
  • drcený kmín
  • hladká mouka
  • olej
  • máslo
  • pažitka

Postup:

Okáče omyjeme, zbavíme šupin a důkladně osušíme. Osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce, smíchané s drceným kmínem. Na pánev nalijeme trochu oleje a přidáme kousek másla. Ryby na pánvi zprudka pečeme z každé strany dozlatova. Na hotové ryby poklademe kousky másla a posypeme je nasekanou pažitkou. Podáváme s opečeným bramborem. 

 

Pražený okáč s pažitkou

Pražený okáč s pažitkou