V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
vepřová

Segedínský guláš

zatím nehodnoceno
0 0

Ingredience:

  • 3 lžíce sádla
  • 2 větší cibule
  • 1,5 kg vepřové plece
  • 4 PL hladké mouky
  • 2 PL másla
  • sladká paprika
  • pálivá paprika
  • sůl
  • pepř
  • 500 g kysaného zelí
  • 125 ml smetany
  • voda

Postup:

Na sádle opečeme dozlatova cibuli. Přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme ze všech stran. Okořeníme paprikou, solí a pepřem. Přisypeme zelí, ze kterého odebereme jednu hrst, kterou použijeme nakonec. Podlijeme vodou a dusíme do změknutí. Uděláme si máslovou jíšku, kterou guláš zahustíme. Přidáme syrové zelí a smetanu. Podáváme s houskovým knedlíkem.

 

Segedínský guláš

Segedínský guláš