V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
rybí

Tatarák z lososa

hodnoceni: 5/5
5.000000 1

Ingredience:

  • filet z lososa 250 g (musí být opravdu čerstvý)
  • 1 menší cibule 
  • 1 KL nakládaných kaparů
  • půl KL dijonské hořčice
  • 1 KL posekaného kopru
  • 1 KL olivového oleje
  • sůl
  • pepř
  • 1 KL citrónové šťávy
  • pár kapek balzamikového octa

Postup:

Filet z lososa zbavte kůže a naškrábejte ho ostrým nožem nebo pokrájejte na malinké kostičky. Cibuli nakrájejte hodně nadrobno, stejně tak kapary. Vše smíchejte i s ostatními ingrediencemi a nechte v lednici důkladně vychladit. Podávejte s opečenými bagetkami nebo tousty. 

 

Tatarák z lososa

Tatarák z lososa

Tatarák z lososa

Tatarák z lososa