V pořádku
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. 
Recepty
Hlavní jídla
vepřová

Vepřová játra na víně a zeleném pepři

zatím nehodnoceno
0 0

Ingredience:

  • vepřová játra
  • červená cibule
  • olej
  • máslo
  • sůl
  • nakládaný zelený pepř
  • čerstvý tymián
  • červené víno
  • smetana na vaření

Postup:

Na másle s trochou oleje si orestujeme červenou cibuli nakrájenou na půlkolečka. Přidáme na kousky pokrájená játra a opékáme. Játra osolíme a přidáme několik snítek tymiánu. Poté přilijeme trochu vína a necháme ho na vyšším plameni odpařit. Potom k játrům přisypeme několik kuliček zeleného pepře a po chvíli zalijeme trochou smetany. Když jsou játra hotová, sundáme pánev z plotny a přidáme kousek másla. Podáváme s bramborovou kaší. 

 

Vepřová játra na víně a zeleném pepři

Vepřová játra na víně a zeleném pepři